Loading...

Katso ja kuuntele elämäntarinoita

Kansakunnan muisti ja elinikäinen oppiminen ry on asiasta innostuneiden ihmisten aatteellinen yhdistys. Haluamme, että mahdollisimman monen pitkä elämänkokemus tulee tallennetuksi. Tiedämme sen olevan arvokas perintö läheisille.

Uskomme myös, että nämä tarinat ovat laajasti kiinnostavia. Ne auttavat meitä paremmin ymmärtämään, mistä tulemme, keitä olemme ja minne olemme mahdollisesti menossa.

Olemme luoneet Kauhajoelle mallin, jossa voimme kerätä, tuottaa ja julkaista tarinoita suomalaisten elämästä perhepiirissä, työssä ja yhteisissä riennoissa.

Olet tervetullut kertomaan oma tarinasi ja julkaisemaan se kaikille. Haluamme, että saavuttuasi Kauhajoelle, yksin tai läheistesi kanssa, koet ensi kosketuksesta lähtien lämpimää turvallisuutta. Saat olla vapautuneesti oma itsesi ja kertoa elämäsi merkitykselliset muistot.

Ottamalla yhteyttä meihin (yhteystiedot) ja sopimalla ajankohdasta tarinankerronta etenee. Hyvissä ajoin ennen videointia otamme yhteyttä puhelimitse, jotta myös haastattelijamme saa tilaisuuden valmistautua tehtäväänsä. Samalla voimme yhdessäkin pohtia juuri Sinun tärkeäksi kokemaasi sanottavaa.

Tervetuloa tarinapajaan Kauhajoelle!