Loading...

Tule kertomaan tarinoita

Haluatko jättää muistoksi ja elämänopiksi tarinan itsestäsi? Haluatko antaa vanhemmillesi tai rakastamallesi henkilölle erityisen, henkilökohtaisen lahjan? Yhteisen muistelumatkan, josta jää tallenne tuleville sukupolville.

Jo tarinan valmistelu yhdessä läheisten kanssa ja matka luoksemme on koskettava sukellus menneisiin vuosikymmeniin. Muistot palaavat mieleen ja ne voi elää uudelleen suvun ja ystävien tapaamisessa. Kansakunnan muisti ja elinikäinen oppiminen ry on asiasta innostuneiden ihmisten aatteellinen yhdistys. Haluamme, että mahdollisimman monen muistoja pitkän elämän varrelta tulee tallennetuksi.

Uskomme myös, että nämä tarinat ovat laajasti kiinnostavia. Palvelumme kautta ne saadaan kaikkien katsottaviksi ja kuultaviksi. Ne auttavat meitä paremmin ymmärtämään, keitä olemme, mistä tulemme ja minne olemme mahdollisesti menossa.

Olemme luoneet Kauhajoelle mallin, jossa voimme kerätä, tuottaa ja julkaista tarinoita suomalaisten elämästä perhepiirissä, työssä ja yhteisissä riennoissa.

Monesta saattaa tuntua haastavalta miettiä, mikä olisi ”juuri minun tärkeäksi kokemaani sanottavaa”? Auttaaksemme olemme laatineet vinkkejä, tukea ja ideoita sisältävän oppaan, josta on uskoaksemme apua moniin esiin nouseviin kysymyksiin.

Olet tervetullut kertomaan oma tarinasi. Lähetä meille viestiä osoitteeseen info@kansakunnantarinat.fi ja opastamme kuinka toimimme käytänössä. Haluamme, että saavuttuasi Kauhajoelle, yksin tai läheistesi kanssa, koet ensi kosketuksesta lähtien lämpimää turvallisuutta. Saat olla vapautuneesti oma itsesi ja kertoa elämäsi merkityksellisiä muistoja.

Tervetuloa tarinapajaan Kauhajoelle

Reetta Pitkäkoski, Jussi Kleemola, Heikki Ketola, Erkki Jyllilä, Mikko-Pekka Hanski