Tule mukaan

Ensimmäiset tallennetut tarinat kertovat vahvana viestinään sen, miten ainutlaatuinen on jokainen ihminen ja hänen elämänsä tarina. Meille avautuu maailma, jossa näemme eletyn elämän arkista kauneutta ja aistimme elämän rikkautta myös siellä, missä arvokas ei välttämättä näyttäydy ulkoisen loiston kautta. Jokainen tarina ansaitsee tulla kuulluksi ja juuri tämän vuoksi olemme hioneet Kauhajoella mallin, joka mahdollistaa tarinan kertomisen ja tallentamisen vaivattomasti.


Sinulla on mahdollisuus saapua vieraaksemme Kauhajoelle ja jättää kaikki tallentamiseen liittyvä toteutus meidän huoleksemme tai vaihtoehtoisesti tallentaa tarinasi mukavasti kotisohvalla itse tai yhdessä läheisesi kanssa. Molemmissa tapauksissa haastattelusta koostetaan noin 15-20 minuuttia pitkä editoitu versio, joka julkaistaan haastateltavan suostumuksella Kansakunnan tarinat -verkkosivulla.

Yhdistyksemme ottaa mielellään vastaan videoita. Ole meihin yhteydessä alla olevan sähköpostiosoitteen kautta ja jutellaan tarkemmin miten videointi onnistuisi.

info@kansakunnantarinat.fi

Terveisin, 

Heikki, Erkki, Jussi, Mikko-Pekka, Ari ja Reetta